Industrie

Voorraad toegangsportaal voor klanten van buizenhandelaar Herstaco

In aanvulling op het reeds door ons gebouwde backoffice systeem is voor buizenhandelaar Herstaco een klanten portaal ontwikkeld. Dit portaal geeft de klanten van Herstaco inzicht in (delen van) de voorraad om tijd te besparen in het aanvraag- en offerte traject en de dienstverlening te verbeteren.

Het portaal geeft vaste klanten inzicht in de voorraad van Herstaco. In de backoffice kan worden ingesteld welke delen van de voorraad een klant in kan zien en welke contactpersonen er toegang hebben tot het portaal. Twee-staps beveiliging is standaard en wordt afgedwongen, om de veiligheid te waarborgen.

Het systeem is voorzien van een krachtige zoekfunctie die, gelimiteerd tot de toegangsrechten van de klant, real-time alle details van de beschikbare voorraad toont. Klanten kunnen de zoekresultaten ook exporteren naar Excel.

De portaal functie maakt vragen over beschikbaarheid, die normaliter per e-mail of telefonisch werden gesteld, overbodig. Dat scheelt beide partijen tijd en zorgt voor een betere dienstverlening naar de klant.

Met dit portaal hebben we de basis gelegd om meer functies dichter bij de klant te brengen. Denk daarbij aan het zelf plaatsen van het reserveren van buizen, het plaatsen van offerte aanvragen of het inzien van factuurhistorie.