Met een passie voor techniek.

Maak kennis met ons en onze visie op het werk

Met een passie voor techniek en oog voor de praktijk bouwen we maatwerk web applicaties en leveren we bijbehorende internet diensten. We houden hierbij van een pragmatische aanpak zonder de kwaliteit en onderhoudbaarheid van het product en de continuïteit van de dienst uit het oog te verliezen.

Ons werk resulteert in advies bij het maken van keuzes, hulp bij het vormgeven en sturen van projecten of nog liever: in een werkende applicatie of (hosting) dienst die we samen met de klant en partners bouwen.

Kennis op alle vlakken

We hebben veel ervaring met zowel de applicatie als hosting kant. Juist op de plek waar deze twee gebieden overlappen is winst te halen en bieden wij meerwaarde.

 • Jeroen van Brink

  Applicatie ontwikkelaar

  Al 15 jaar ben ik bezig met alles wat internet gerelateerd is: een hobby die ik in mijn werk voortzet.

  Ik heb 8 jaar gewerkt als General Manager van een hosting bedrijf met 25 medewerkers. Hier was ik verantwoordelijk voor onder andere de praktische organisatie, human resource, customer support, project management en juridisch zaken.

  Ik herken de behoefte van een organisatie, de klant en de mens. Mijn inlevingsvermogen is de basis voor succesvolle innovatie en verandering. Techniek zet ik in als middel om dit te realiseren.

 • Loek Geleijn

  Cloud ontwikkelaar

  Ik ben een ervaren cloud engineer met meer dan 15 jaar ervaring in Linux gebaseerde internet technologie, waaronder virtualisatie-, containerisatie-, netwerk- en automatiseringstools. Ik ben daarnaast bedreven in shell en Python scripting.

  Ik ontwerp, bouw en onderhoud cloud infrastructuur, met een sterke focus op beveiliging, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

  Ik ben een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en zet me in voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.